Usluge

U ponudi imamo dve vrste usluga:

Ako želite da predstavite svoj biznis u najboljem svetlu, sa krajnjom namerom da svojim kupcima pružite kvalitetne proizvode i usluge, mi smo tu da vam pomognemo da to uradite što efikasnije putem inovativnih i uzbudljivih marketinških kampanja na društvenim mrežama.

Većina naših klijenata ili nemaju apsolutno nikakvo iskustvo sa marketingom na Facebooku i Instagramu ili se bore da povrate investiciju iz svojih prethodnih pokušaja da to sami urade. Ako spadate u ove kategorije, sigurni smo da vam možemo pomoći.

Zato smo za vas napravili dve vrste usluga:

  • PREPAID usluga
  • Profesionalna usluga

PREPAID USLUGA

PREPAID usluga podrazumeva da možete uplatiti kampanje kada god želite ili kada god ste u mogućnosti (ne morate imati budžet na mesečnom nivou) i na taj način promovisati svoje proizvode ili usluge.

Na ovaj način lako se možete uveriti u rezultate koje ostvaruju profesionalno kreirane i targetirane kampanje na društvenim mrežama bez ugovorne obaveze.

PREPAID model je napravljen sa ciljem da približi marketing na društvenim mrežama svima koji ne žele da se vezuju za agenciju dok ne vide rezultate, ili ni ne koriste društvene mreže u reklamne svrhe, te nemaju tačnu predstavu o rezultatima koje one mogu doneti, a želeli bi da probaju.

Mnogi ne koriste usluge marketinga na društvenim mrežama zbog nedostatka vremena, neki zbog nedostatka novca, a neki su pak probali sami, nisu znali šta tačno treba da rade, pa im uložen novac nije dao nikakve rezultate i zato su odustali.

Iako smatramo da je PREPAID model koristan da vas upozna sa rezultatima digitalnog marketinga, svakao savetujemo kontinuitet u oglašavanju, zato što je kontinuitet recept uspeha u svim oblastima, ne samo u marketingu.

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem Kontak forme na ovom sajtu ili nam možete pisati preko društvenih mreža (Facebook ili Instagram)

PROFESIONALNA USLUGA

Ukoliko izaberete ovu opciju, mi ćemo vam kreirati kompletnu marketinšku strategiju i nastup za vaš biznis na društvenim mrežama.

To podrazumeva sve; od kreiranja Facebook i Instagram stranice vašeg biznisa (ukoliko ih nemate), do otvaranja Facebook naloga za reklame, određivanje broja kampanji, optimizovanje kampanja, mesečne izveštaje i na kraju predlažemo odgovarajući mesečni budžet koji će se tokom vremena takođe optimizovati.

Rezultati će biti vidljivi već prvog meseca, ali je praksa pokazala da je  najmanje tri meseca potrebno kako bi našli dobitnu kombinaciju faktora koji će vam davati najbolje rezultate.

Prva dva meseca sastojaće se od višestrukih testova na obe platforme (Facebook i Instagram). To će uključivati ciljanje različite publike, promenu vremena zakazanog prikazivanja oglasa, igranje sa vizuelnim elementima / tekstom objave i menjanje ciljeva kampanje,

Sve kampanje se razvijaju u dogovoru sa vama i svaku kampanju odobravate pre lansiranja.

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem Kontak forme na ovom sajtu ili nam možete pisati preko društvenih mreža (Facebook ili Instagram)

Zašto nemamo cene paketa?

Svaki biznis je priča za sebe. Čak iako su u pitanju dva biznisa iz iste branše, oni se razlikuju po mnogo čemu (ponudi, cenama, lokaciji…)

Naš pristup klijentima nije kao pristup ostalih marketinških agencija, da radimo po istom kalupu svakog klijeta – “za toliko i toliko objava nedeljno je ta i ta cena…”

Razlika između nas i ostalih marketinških agencija je u tome što mi na naš posao gledamo kao na posao pravljenja “odela po meri” u poređenju sa gotovim odelima koje možete kupiti u butiku. Odelo po meri je skrojeno baš po vašim merama. Ne kažemo da ćete izgledati loše u odelu iz butika ukoliko nađete kalup koji vam odgovara, ali u odelu po vašim merama ćete sigurno izgledati najbolje moguće.

Iz tog razloga nemamo predefinisane cene paketa usluga jer bi to bilo kao kada bi neki doktor prepisao istu terapiju vama kao i svima bez da vas pita šta vas boli, koje tegobe osećate itd.

Kada popričamo sa vama, steknemo uvid u to koji su najveći izazovi sa kojima kojima se vaš posao susreće, koji su vam najprodavaniji proizvodi ili usluge itd, tek tada možemo da znamo šta treba uraditi kako bi uz pomoć digitalnog marketinga mogli da pomognemo vašem biznisu i povećamo vam profit.